Siniša Oreščanin: Kada se gleda ljestvica na proljeće, Rudeš nije posljednji

Ponedjeljak, 13. svibnja 2019. 15:47 Napisao/la  Ivan Jelić
Siniša Oreščanin
Siniša Oreščanin

Trener Hajduka Siniša Oreščanin najavio je utakmicu protiv Rudeša koje se igra u utorak (19) u Kranjčevićevoj.

- Čeka nas vrlo zahtjevna utakmica. U posljednje vrijeme imaju dobre rezultate, puno su ozbiljniji nego jesenas. Stožer maksimalno ozbiljno pristupa utakmici, osobno poštujem sve što su napravili ovo proljeće. Trener Ivković je našao koncepciju i bolji su nego u prvom dijelu sezone. Nadam se da ćemo pogoditi način na koji će igrati. Pobjeda protiv Intera sigurno im je poticaj. Oni sigurno imaju svoje planove. Ako ne budemo pravi, može biti problema. Protivnik su vrijedan poštovanja i moramo imati pravi ulazak u utakmicu. Vidimo kroz razne lige u svijetu kako ekipe koja se bore za ostanak napravi probleme ekipama iz vrha. Podcjenjivanja sigurno nema. Prezentirat ćemo igračima što Rudeš igra i koja je tajna njihovih dobrih igara. Kada se gleda ljestvica na proljeće, nisu posljednji. Protiv Rijeke na Rujevici je bila otvorena utakmica, remizirali su s Goricom, a onda svladali Inter. Sigurno da razmišljaju kako još nisu ispali iz lige. Trebat ćemo biti sto posto angažirani, kaže Oreščanin.

Osijek je dobio Dinamo i Lokomotivu, je li vas to iznenadilo?

- To su derbiji, iskreno nisam stigao pogledati. To su utakmice u kojima svatko svakoga može pobijediti. Možda je malo iznenađenje što su Lokomotivu dobili 4:0, ali čestitke Osijeku, očigledno su odigrali dobru utakmicu, zaključuje Oreščanin.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.