Said se ispričao zbog crvenog kartona na službenoj stranici

Utorak, 21. kolovoza 2018. 13:32 Napisao/la  SC
Said se ispričao zbog crvenog kartona na službenoj stranici

Ahmed Said u posljednjim trenucima utakmice protiv Gorice udario je glavom vratara Kristijana Kahlinu, koji je u zagrljaju držao napadača Hajduka.

Said je dobio crveni karton kojega je na službenoj stranici ovako prokomentirao on ili netko iz kluba u njegovo ime:

- Bio sam nervozan zbog cijele situacije, u tom trenutku gubili smo 2:0, Gorica je imala loptu dok je njihov igrač ležao na travnjaku, međutim nisu je izbacili izvan igre. Nakon toga očekivali su od nas da to napravimo nakon što je lopta došla u naš posjed. Kada nisam to napravio, četvorica igrača su me okružila, vikali su i psovali, a vratar me zagrlio u trenutku kada sam htio samo što brže uzeti loptu i izvesti korner. Nije me puštao i napravio sam to što sam napravio. Bila je to velika pogreška, ali moja reakcija posljedica je cijele te situacije. Nisam se imao priliku razgovarati s vratarom Kahlinom nakon utakmice, zato mu želim poruku isprike ovako javno. Jako žalim što je uopće došlo do takve situacije. Također ispričavam se svojim suigračima i treneru koji ne mogu računati na mene u sljedećim utakmicama, kaže Said.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.