KK Škrljevo na razmeđi: Ima li Grad Bakar dovoljno sredstava za jednog A-1 ligaša?

Četvrtak, 30. siječnja 2014. 09:18 Napisao/la  Stjepan Lončarić

Obavili smo već neke razgovore sa odgovornim ljudima grada,  mi bismo bili zadovoljni da se u proračunu pronađemo u rangu sa sredstvima predviđenim za nogometne trećeligaše, kaže predsjednik Škrljeva Vice Sep

U 14. kolu A-2 lige košarkaša otklonjene su brojne dileme oko ovogodišnjeg naslova prvaka. Za poznavatelje košarke, a posebno one koji su u prilici pratiti igru Škrljeva u ovogodišnjem prvenstvu, sve je bilo jasno i prije. Utakmica na Kastvu, u kojoj je zahuktali domaćin postigao i treću uzastopnu pobjedu, ovoga puta protiv ambiciozne Stoje, ubrzala je (pred)najavu promocije momčadi Zorana Dragojevića-Kize.

Jutro nakon utakmice Škrljeva u Opatiji, pojavili su se uvijek neki dobro informirani prijatelji sporta, sa provjerenim informacijama da Škrljevo ne može dalje, odustaje od kvalifikacija... U stilu "ki će to platit!". Kao da se je gradonačelnikov kolegij Grada Bakra sastao samo zbog Škrljeva u noći sa subote na nedjelju i već sve riješilo.

Pravu informaciju saznali smo kod Vice Sepa, predsjednika KK Škrljeva.

- Kvalifikacije smo odigrali i prošle godine i sve do posljednje utakmice bili smo u igri za A-1 ligu. Ove godine je nova raspodjela snaga na vodećim mjestima u A-2 ligama, ali i na začelju A-1 lige. Naš je sastav osjetno jači u odnosu na prošlu godinu, imamo igru i nadamo se da je naslov skoro sigurno u našim rukama, znači da se treba spremiti za kvalifikacije. Iako teoretski postoje dvije „plutajuće“ mine, ali obje u našoj dvorani - Crikvenica i Stoja. Ali mislim da mi imamo snage i znanja da i to razminiramo. Mnogo razmišljamo o kvalifikacijama, a i o eventualnom uspješnom ishodu, nakon praktično još jedne, dodatne lige... Obavili smo već neke razgovore sa odgovornim ljudima grada. Nije ovo samo stvar Škrljeva, Bakra... Riječ je o mnogo široj regiji, pa i o našim gledateljima sa područja Grobinštine. U tome govore i brojke o posjećenosti našim utakmicama. Velika je to regija. Mi bismo bili zadovoljni da se u proračunu pronađemo u rangu sa sredstvima predviđenim za nogometne trećeligaše. Uz trud ljudi iz uprave, u slučaju povoljnog ishoda, mislim da bi se mogli uhvatiti u koštac sa zahtjevnijim izazovom. Na Škrljevu se radi ozbiljno, bez opterećenja i pritisaka, kaže Sep.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.