Jasmin Huljaj i Saša Bjelanović trebali su otići odmah nakon poraza u Osijeku

Četvrtak, 06. prosinca 2018. 09:34 Napisao/la  Ivan Jelić

Trolist Huljaj – Bjelanović - Gojun nisu jedini, ali su najveći krivci za nikada lošiji Hajduk, predsjednik Huljaj očigledno nije osoba koja može voditi klub tako duge i bogate povijesti

Jasmin Huljaj i Saša Bjelanović
Jasmin Huljaj i Saša Bjelanović

 

Ako imaju mrvicu morala, predsjednik Hajduka Jasmin Huljaj, sportski direktor Saša Bjelanović, šef Akademija Krešimir Gojun trebali bi sami otići s Poljuda!

Sva trojica trebali su odmah nakon što su se bijeli oprostili od ovogodišnjeg nastupa u Kupu podnijeti ostavke na svoje funkcije.

Isto je trebao uraditi i novi trener Siniša Oreščanin, jer je s nekoliko svojih odluka pokazao da nije stručnjak za velike domete.

Sada je najlakše krivicu prebaciti na mladog vratara Ljubića, koji je od početka susreta iskazao nesigurnost, krivac je za drugi gol kojeg su postigli domaćini, ali isto tako je u nekoliko navrata potvrdio svoju kvalitetu.

U dvoboje kao što je bio sraz u Gradskom vrtu s Osijekom, ide se s najjačim kadrom, što Oreščanin ne zamo iz kojeg razloga nije učinio.

Said je objavio kako je sto posto bio spreman za utakmicu, nije ga bilo u Osijeku, kao ni Hamze i Tudora koje je trener ostavio u Splitu.

Čini se da su oni postali prekobrojni, da na njih klub ne računa ubuduće.

Utakmicu je Oreščanin započeo bez pravog napadača, Ivanovski je ušao u drugom dijelu, Gyurcso, koji je bio jedini strijelac, ušao je kod vodstva domaćina od 2:0.

S mladim igračima dobivaju se bitke, ali ne i ratovi, a dvoboj protiv Osijeka bio je rat za Hajduk.

Bila je to zadnja šansa da kroz kup-natjecanje ostvari plasman u euroipsko natjecanje.

Porazom su Splićani ostali bez europske lige, jer u prvenstvu zaostaju devet bodova za Goricom, deset za Rijekom, za Osijekom jedanaest, Lokomotivom dvanaest...

Sramotno je koliko Hajduk zaostaje za vodećim Dinamom!

Da se vratimo na početak priče.

Trolist Huljaj – Bjelanović - Gojun nisu jedini, ali su najveći krivci za nikada lošiji Hajduk.

Predsjednik Huljaj očigledno nije osoba koja može voditi klub tako duge i bogate povijesti.

Oni koji su ga izabrali grubo su pogriješili, to je sada već bivši Nadzorni odbor koji je toliko štete napravio klubu da se će trebati puno vremena da se ona donekle sanira.

Sportski direktor Bjelanović donekle je pogodio dovođenjem Jaira, svi ostali igrači su čisti promašaj!

Gdje je samo pronašao Vučura, Jradija, Filipa...?

Šef Akademije Krešimir Gojun izgurao je Orešćanina za trenera prve momčadi.

Koji su konkretni rezultati nogometne škole u kojoj radi samo jedan trener iz Splita Danijel Vušković.

Ne bi ni on radio da nema sina Marka, koji je uvršten među šezdesetak najvećih talenata u Europi.

Novi Nadzorni odbor odmah nakon konstituirajuće sjednice treba promtno smijeniti Huljaja, Bjelanovića i Gojuna!

Hajduk je sada u situaciju da treba spašavati živu glavu, Europu još uvijek može teoretski "uhvatiti", ali s nekim drugim, kvalitetnim ljudima u vodstvu kluba.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.