Osijek određuje sudbinu Osječanina Ivana Kosa i status Osječanina Željka Kopića

Četvrtak, 23. studenog 2017. 19:00 Napisao/la  Ivan Jelić

U subotu Osijek u prvenstvenom srazu gostuje na poljudskoj ljepotici, dok 29. studenog Hajduk gostuje u Gradskom vrtu gdje se igra utakmica četvrtfinala Kupa Hrvatske

Ivan Kos i Željko Kopić
Ivan Kos i Željko Kopić


Torcida i predsjednik Hajduka Ivan Kos se više ne vole!
 
 Na utakmici protiv Rudeša, koju se bijeli pod vodstvom bivšeg trenera Joana Carrilla izgubili na Poljudu, torcidaši se uoči susreta izvjesili mnogobrojne transparente na kojima su poslali jasne poruke.

 Između ostaloga na jednom je pisalo "Odgovornost, a ne demagogija".
 
 Nastradao je poslije neuspjeha sa Rudešom jedino Carrillo, sportski direktor Mario Branco preživio je zahvaljujući odluci predsjednika Kosa, koji je odbio njegovu ostavku. Branco je nastavio raditi dok klub ne nađe novog sportskog direktora.
 
 Kos  je stavio svoj mandat na raspolaganju Nadzornom odboru, dobio je podršku za daljnji rad.
 
 Glavni arhitekt "novog" Hajduka Ivan Šalinović, član NO-a, do današnjeg dane se nije oglasio.
 
 Svoje viđenje situacije iznio je predsjednik NO-a Slaven Marasović, koji je ionako samo nominalno čelnik najvišeg tijela kluba.
 
 Da Torcida ne odustaje od smijene predsjednika Kosa pokazali su na utakmici protiv Istre 1961, koja je odigrana na stadionu Aldo Drosina u Puli.
 
 Izvjesili su transparent na kojem je bila nacrtana na ptica kos na raketi. Pametnom dovoljno!

 Sudbinu predsjednika Kosa i sportskog direktora Branca razriještiti mogu dvije predstojeće utakmice protiv Osijeka.

 U subotu momčad Zorana Zekića u prvenstvenom srazu gostuje na poljudskoj ljepotici, dok 29. studenog Hajduk gostuje u Gradskom vrtu gdje se igra utakmica četvrtfinala Kupa Hrvatske.
 
 U ovom trenutku Hajduk je na drugoj poziciji na prvenstvenoj tablici s istim brojem bodova kao Osijek, ali sa čak 12 bodova manje od vodećeg Dinama.
 
 Napokon su bijeli iza modrih!
 
 Nakon dva ogleda sa Osijekom, Hajduka čeka Jadranski derbi na Rujevici protiv Rijeke, a zatim odlaze u goste uvijek neugodnoj Lokomotivi. Niska velikih teških ogleda koje umnogome mogu odlučiti u kojem će pravcu nastaviti klub.
 
 Hajduk je u krizi vođenja, ali još više ga trese kriza rezultata. Promjene su jedino rješenje, trener je promjenjen, čekaju se promjene na gornjem katu. Što prije to bolje!
 
Osječani određuju sudbinu Osječanina Ivana Kosa, ali i daljnji status trenera Željka Kopića koji je rodom iz Osijeka!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.