Srijeda, 16. kolovoza 2017.Nikola Vlašić kandidat za kapetana ako ne ode, Hajduk traži 5 milijuna eura

Autor Ivan Jelić Srijeda, 11 siječnja 2017 16:33

Navodno je Nica spremna plaltiti 3 milijuna eura

Nikola Vlašić
Nikola Vlašić


Odlaskom reprezentativnog čuvara mreže i kapetana Lovre Kalinića u belgijski Gent ostalo je upražnjeno mjesto prvog vratara, ali i pozicija kapetana momčadi.

Bivši trener Marijan Pušnik odmah je na startu napravio "pogrešku u koracima", kada je uzeo kapetansku traku Kaliniću i Nikolu Vlašića promovirao u kapetana momčad.

Svoju odluku obrazložio je time da niti u jednoj momčadi koju je trenirao vratar nije bio kapetan.

Međutim, vrlo kratko je njegova teorija "držala vodu" zbog činjenice da se Kalinić pobunio. Pušnik je Kaliniću vratio kapetansku tražio pod pristiskom članova NO-a.

Čini se da se ponavlja ista ili slična situacija.

Vlašić i Nižić dvojac je koji pretendira da nosi kapetansku traku. Odluku će prema riječima predsjednika kluba Ivana Kosa donijetti stručni stožer, odnosno stručna komisija.

Bilo bi logično da Nikola Vlašić ponese kapetansku traku, Hajdukovo je "dite" od koga se očekuje da potvrdi svoj nesporni kvalitet.

Možda Vlašić ispadne iz kombijacija budući da Nica, vodeća momčad francuske lige, želi u zimskom prijelaznom roku dovesti mladog Hajdukova igrača

Navodno su Francuzi spremni plaltiti 3 milijuna eura, čelnici Hajduka ne žele pustiti Vlašića za manje od 5 milijuna eura.

Morate se prijavit ukoliko želite komentirati

MaxTV Prva liga

1. Dinamo 5 10 13
2. Hajduk 5 2 10
3. Rijeka 5 4 9
4. Osijek 5 2 9
5. Slaven Belupo 5 0 9
6. Inter 5 3 8
7. Lokomotiva 5 -3 4
8. Cibalia 5 -5 3
9. Istra 1961 5 -5 2
10. Rudeš 5 -8 2
Detaljna tablica

SportCom.hr