NEŠTO NE ŠTIMA Sukob Carrilla i Branca zbog Almeide, ozlijeđeni Ohandza u sprintu izašao

Ponedjeljak, 18. rujna 2017. 11:42 Napisao/la  Ivan Jelić

Igrač koji  osjeti bol u mišiću ne odlazi u sprintu s  travnjaka, čini se da je Ohandza bio ljut što nije krenuo od prve minute umjesto Almeide

Mate Maleš i Ohandza
Mate Maleš i Ohandza Foto: www.hajduk.hr

Jadranski derbi, dvoboj Hajduka i Rijeke, pripao je gostima sa Rujevice.

Bez velikog stresa i napora gosti su stigli do nove pobjede. Nikada tužniji Hajduk nisu navijači domaćih vidjeli.

Uostalom, posljednja slika s dobrano popunjenog Poljuda najbolje sve govori, ništa više ne bi trebalo ništa naisati ili reći.

Nakon što je odlični sudac Igor Pajač odsvirao kraj susreta, igrači Hajduka krenuli su prema običaju pozdraviti navijače na sjeveru.

Navijači su im okrenuli leđa! Pametnom dosta!

Gotovo kao spasitelj  dočekan je Portugalac Hugo Almedia.

Njegovim dolaskom bez pokrića naraslo je samopouzadnje kod svih koji vole bijele, neki su otišli toliko daleko da su vjerovali da Hajduk može biti prvak!

U srazu s Riječanima trener Joan Carrillo od prve minute je na travnjak poslao nogometnog "umirovljenika", 33-godišnjeg Huga Alemeidu.

Ne da ne može trčati, Almeida ne može niti hodati!

 Nije Almeida krivac nego sportski direktor Mario Branco, koji ga je doveo.
 
 Almeida navodno ima mjesečnu plaću od 20.000 eura, na godišnjoj razini 240.000  eura.  Za jednog "umirovljenika"  previše zarađuje.

 Čini se da je upravo Almeida, kako smo ne službeno saznali, glavni razlog što je pukla komunikacija između trenera Carrilla i sportskog direktora Branca.
 
 Navodno Carrillo nije bio spreman postaviti Almeidu od prve minute.

 Iako je novinarima na presici prije susreta pričao da je Portugalac izdržao intezivni trening, u njegovoj  taktičkoj zamisli Ohandza i Said bili su napadački tandem, ali je morao postaviti Alemidu.

 Ljubimca navijača Ohandzu uveo na početku drugog dijela umjesto Kožulja.

 Njegovim ulaskom  Splićani su djelovali malo bolje. I onda je odjednom Ohandza je u 64. minuti zamjenjen Saidom.
 
 Carrillo je pojasnio na presici poslije utakmice da je Ohandza osjetio bol u mišiću. Možda je to istina iako je Ohandza  u  Boltovu stilu otrćao u svlačionicu.
 
 Igrač koji  osjeti bol u mišiću ne odlazi u sprintu s  travnjaka! Nešto tu ne "miriše" na dobro. Mnogi spekuliraju da je "Frane Zolja", kako navijači zovu Ohandzu, bio ljut što nije krenuo od prve minute.
 
 Što god da je razlog, slika nije bila lijepa.
 
Carrillo se na presici "posuo" pepelom, zatražio je oprost od navijača zbog najlošije partije njegove momčadi na Poljudu od kada je preuzeo Hajduk.

Ovim porazom španjolski strateg sve više gubi kredibilitet kod navijača i čelnika kluba.

Prvi novi neuspjeh svrstao bi ga u rubriku "bivši" iako se ne bi iznenadili da ga Branco i društvo smijene prije toga.

Hajduk  ovako loše nije igrao niti kada je trener bio Marijan Pušnik.

Možete  zamisliti kako su onda igrali bijeli.
 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.