Mirko Ivanovski službeno postao igrač Hajduka, počela potraga za vratarima

Subota, 16. lipnja 2018. 14:21 Napisao/la  Ivan Jelić
Mirko Ivanovski
Mirko Ivanovski Foto: www.hnkhajduk

 

Privremeni sportski direktor Saša Bjelanović i trener Željko Kopić, koji su od Nadzornog odbora dobili ovlasti da poslože igračku ružu za novu sezonu, imaju pune ruke posla.

Do sada su pregledali "mali milijun" CD-ova, obavili niz razgovora oko dovođenja i odlazaka igrača.

Mirko Ivanovski, bivši napadač Slaven Belupa, službeno je postao novi igrač bijelih, potpisao je trogodišnji ugovor Hajduka.

Zvonimir Kožulj koji se nije previše naigrao kod Carilla i Kopića, raskinuo je ugovor s klubom i karijeru će nastaviti u poljskom Pogonu.

Iz istoga kluba u zimskom prijelaznom roku u redove Splićana stigao je Adam Gyurcso, koji su otkupili njegov ugovor za 400.000 eura.

Hajduk je ostao bez vratara odlaskom Karla Letice u belgijski Club Brugge za rekordni iznos od 3 mil. eura, što je najveće obeštećenje koje je plačeno za jednog vratar u HNL–u.

Ranije su klub napustili Stipica i Grbić, istekli su im ugovori i nisu prihvatili nove ugovore. Prvi je novi član CSKA iz Sofije, drugi bi trebao potpisati za Lokomotivu.

Kao mogući nasljednik Letice spominjao se Tomislav Duka sa čijim se dolaskom na Poljud iz susjednog Parka mladeži spekuliralo prošlog ljeta nakon što je Split zbog financijskih problema završio u trećoj ligi.

Duka je is Splita otišao u rumunjski Cluj, no niti jednom nije čuvao mrežu toga kluba.

Čini se da je sada najbliži vratima bijelih.

Futacs i Said su na korak od odlaska, obojica ne žele više nositi "bili" dres.

Razočarani su ponašanjem navijača koji su ih fizički napali.

U klubu su ih spremni pustiti uz plaćanja obeštećenja.

Inače, trener Kopić zakazao je prozivku igrača za novu sezonu u ponedjeljak, 18. lipnja.

Bit će zanimljivo vidjeti tko će se sve pojaviti na prozivci.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.