Marko Futacs nije otputovao na Kupres, bivši mladići Dinama dobro plaćeni

Ponedjeljak, 25. lipnja 2018. 18:46 Napisao/la  Ivan Jelić
Marko Futacs
Marko Futacs

 Trener Željko Kopić sa svojim suradnicima odveo je hajdukovce na mini-pripreme na Kupres.

Bijeli će ostati na novoj destinaciji do petka, kada se vraćaju kući.

Istu večer odigrat će prijateljsku pripremnu utakmicu protiv poljskog prvoligaša Gornik Zabrze, početak je zakazan za 19,50 sati.

Kopić je na petodnevne pripreme na Kupres u hotel Adria Ski odveo 30 sljedećih igrača: Duka, Ljubić, Matijaš (vratari), Lopez, Mikulić, Hamza, Nejašmić, Gyurcso, Ivanovski, Šego, Radošević, Palaversa, Juranović, Beširović, Delić, Said, Nižić, Jurić, T. Bašić, Šehić, Fomitshow, Tudor, Bradarić, Ismajli, Kreković, Filip, Savvas, Teklić, Špikić, Kovačević.

U narednih nekoliko dana Hajduki bi trebao dobiti novo lice u svlačionici. Iz njemačkog Kaiserslauterna koji je minule sezone ispao u treću ligu, na Poljud stiže 26-godišnji stoper Stipe Vučur.

Istekao mu je ugovor i dolazi kao slobodan igrač, u tri sezone upisao je 84 nastupa, postigao sedam golova, imao dvije asistencije.

S momčadi nije otputovao Mijo Caktaš ,koji je zadobio ozljedu na prijateljskoj pripremnoj utakmici protiv četvrtoligaša Orkana koja je odigrana u subotu u Dugom Ratu.

Napravit će dodatne liječnike preglede.

Na petodnevne pripreme nije otišao niti Marko Futacs, koji će na Poljudu raditi po posebnom programu zbog lakše ozljede.

Mladi Jurica Pršir nalazi se na liječničkoj obradi, dok bi se Hysen Memolla momčadi trebao priključiti tijekom tjedna.

Što se pak tiče Futacsa, čini se da je prava istina da Mađar pod svaku cijenu želi napustiti Hajduk.

U prilog toj činjenici ide spoznaja da je u Split stigao tri dana nakon prve prozivke otkada radi odvojeno.

Osim Futacasa, Splićani se žele riješiti Saida s kojim je bilo dosta problema tijekom minule sezone.

Bivši trener Carrilo bio ga je čak udaljio iz prve momčadi.

Dvojica mladih igrača Dario Špikić (19) i Jurica Pršir (18), koji su među bijele došli iz Dinama, potpisali ugovore s bijelima.

Mjesečno će zarađivati po 7.000 eura ili godišnje 84.000 eura.

Za početak, više nego odlično.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.