Lukša Jakobušić slavio uspjeh Varaždina sa Zlatkom Dalićem, Naš Hajduk reagirao

Nedjelja, 19. svibnja 2019. 14:14 Napisao/la  SC
Jakobušić  i Dalić
Jakobušić i Dalić Foto: www.24sata

Varaždin je izborio ulazak u Prvu ligu.

Tijekom slavlja izbornik Zlatko Dalić grlio se s novim s Hajdukovim dopredsjednikom Lukšom Jakobušićem, što je udrugu Naš Hajduk nagnalo da objavi sljedeće priopćenje:

- Borba za Hajduk i hrvatski nogomet za nas nema alternativu kao ni čist obraz i naši ideali na kojima se ona temelji. Uz njih smo stajali i uz njih ćemo ostati, a sve drugo je nedopustivo. Naši ideali ne umiru preko noći, simbol su časti i takvi će i ostati, s vama ili bez vas, stoji u poruci udruge navijača koja neizravno upravlja Hajdukom.

Poruka je očito u širem kontekstu upućena čelnicima Hajduka i Grada Split, koji su svojevrsni pomirbeni proces s predstavnicima HNS-a započeli mimo volje navijača.

Zlatko Dalić nedavno je dobio najvišu nagradu Grada Splita, što navijačima Hajduka očito više izgleda kao provokacija nego kao priznanje.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.