Joan Carrillo izaziva sudbinu, trener Hajduka ostavio kod kuće glavne igrače

Utorak, 19. rujna 2017. 18:26 Napisao/la  Ivan Jelić
Joan Carrillo
Joan Carrillo

Hajduk u šesnaestini finala Kupa Hrvatske gostuje u Slavoniji, čeka ga dvoboj s Oriolikom iz Oriovca, članom 3. HNL – Istok.

Trener Joan Carrillo kod kuće je ostavio većinu igrača iz početne jedanestorice, koji su izgubili na Poljudu  u prvenstvenom srazu od Rijeke. Nije poveo Lopeza, Tudora, Kožulja, Savvasa, Almeidu, Ercega, Pešića, Ohandzu.

Kup-natjecanje uvijek ponudi neko  iznenađenje, stoga pomalo čudi odluka španjolskog stratega da kod kuće ostavi svoje važne igrače.

Istina, od igrača koji su igrali protiv Riječana, a koji su ostali u Splitu, Kožulj, Savvas, Tudor, Lopez, Almeida nisu niti zaslužili da im se pružim nova prilika koliko su slabo igrali.

Ohandza je u Jadranskom derbiju nakon dvadesetak minuta izašao zbog bola u mišiću, tako je izjavio Carrillo.

Da je prebrzo otrčao s terena za nekoga koga smeta mišić smatra i nekadašnji igrač Dinama Igor Cvitanović, stalni komentator u emisiji Treće poluvrijeme na HNTV-u.

Pešić i Erceg su ozlijeđeni.

Carrillo sam izaziva sudbinu na klupi Hajduka iako nema dvojbe da je Hajduk apsolutni favorit.

 U momčad se vraća kapetan Zoran Nižić koji je imao virozu, dok su se među putnicima našli nekolicina mlađih igrača, Teklić, Prtajin, Nejašmić...
 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.