Izbori u Hajduku, predsjednik Jasmin Huljaj pohvalio način na koji je izabran

Utorak, 16. listopada 2018. 20:11 Napisao/la  SC
Jasmin Huljaj
Jasmin Huljaj

Udruga Naš Hajduk raspisala je izbore za članove novog Nadzornog odbora (NO), 15. prosinca Hajduk će dobiti sedam novih članova NO-a koji biraju predsjednika uprave i nadziru rad uprave.

Demokratsku farsu u klubu kojim upravljaju navijači upotpunio je predsjednik Jasmin Huljaj, koji je prokomentirao način na koji je izabran:

- Kroz osobno iskustvo mogu reći da je selekcija odrađena vrhunski, ne zato što sam ja izabran, već je to odrađeno u potpunoj tajnosti i po najvišim standardima. Nadzorni odbor je nadzirao, moje iskustvo s njima je pozitivno. Bitno je da se jave kvalitetni ljudi koji imaju iskustvo. Nikad neću sebi dozvoliti da komentiram rad Nadzornog odbora, ali bi jasno volio da to budu kompetentni ljudi, kazao je Huljaj na predstavljanju izbornog procesa NO-a.

Izbori će biti provedeni elektronskim putem, što je novost.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.