Hajduk riskira ostati bez najboljega napadača, Franck Ohandza može otići badava

Ponedjeljak, 12. veljače 2018. 08:18 Napisao/la  SC
Franck Ohandza (Hajduk)
Franck Ohandza (Hajduk)

 

Franck Ohandza bio je najbolji igrač utakmice u Vinkovcima, napadač Hajduka u visokoj pobjedi (5:0) bio je dvostruki strijelac i asistent.

Najbolji napadač Hajduka nalazi se u neskavidašnjoj poziciji budući da na ljeto može otići kao slobodan igrač, od siječnja je mogao potpisati za neki drugi klub bez obveza prema Hajduku.

U svakom slučaju, Hajduk riskira ostati bez prvoga napadača:

- Nemam što reći na tu temu. Ovog momenta ne razmišljam o tome, moj agent je u stalnom kontaktu s ljudima iz Hajduka i nadam se da ćemo imati dobre vijesti za mene i klub. Radim samo ono što volim, a na terenu se sjajno osjećam. Pun sam samopouzdanja, evo je već prošlo šest mjeseci kako nemam nikakvih problema s ozljedama i sretan sam zbog toga, rekao je Ohandza.

Nema sumnje da će Ohandza biti najveća opasnost za Dinamo u derbiju 22. kola:

- Moj zadatak je zadržati koncentraciju momčadi i pripremati je za nove pobjede. Između euforije i depresije je tanka linija. Svakako treba zadržati mir i pripremati se jednu po jednu utakmicu. Ne želim govoriti o sebi, nego o momčadi. Došli smo u Vinkovce pobijediti i uspjeli smo. Svi smo sretni zbog pobjede. Znali smo od početka što nas čeka, kakvi će biti uvjeti, rekao je Ohandza.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.