JOAN CARRILLO

Najlošija utakmica otkako sam na Poljudu

Nedjelja, 17. rujna 2017. 20:20 Napisao/la  SC

I zato molim navijače za oprost, kaže trener Hajduka

Joan Carillo
Joan Carillo



Trener Hajduka Joan Carrillo svjestan je težine poraza (0:2) od Rijeke, koja je osvojila tri boda bez velikih problema:

- Ovo je najlošija utakmica otkako sam na Poljudu i zato molim navijače za oprost. Imali smo jako puno pogrešaka u dodavanjima, prvi gol je jedna infantilna, dječja pogreška koju su oni iskoristili. Bez nekih izrađenih akcija dolazili su do prilika, a mi smo ispadali iz igre. U drugom dijelu smo s Ohandzom tražili snagu više, to smo i dobili, ali njegova ozljeda i pogreška koja je dovela do drugoga gola dovršili su posao. U zadnjoj fazi utakmice bilo mi je jako teško prepoznati moju momčad. Zato tražim oprost naših navijača. Svi mi skupa moramo se orjentirati na ono što je pred nama, za kup i Lokomotivu. Imamo vremena za analizu pogrešaka i to ćemo napraviti kao momčad. Bez obzira na šest igrača koji su nam nedostajali, moramo se vratiti na našu staru igru, kazao je Carrillo.

Govorite o Ohandzinoj ozljedi, ali on je odsprintao s terena!? Je li stvarno ozlijeđen?
 
- On mi je rekao da ima problem s mišićem, liječnici su sada s njim. Čak mi je Hugo dao znak da je ozlijeđen, i ja sam reagirao, zamijenio ga... Sama ta imjena nam je poremetila planove, na žalost, dogodila se zla sreća, imali smo plan osvježiti momčad.

Navijači su okrenuli leđa igračima?
 
- Nešto najgore što se može dogoditi je kad navijači reagiraju na takav način: okrećući leđa ili zvižducima. Mi moramo tražiti oprost, znam da je navijačima teško, ali teško je i nama, moramo ponovno raditi i truditi se da povratimo njihovo povjerenje. Ponovit ću, ovo je najgora utakmica koju smo odigrali na Poljudu. Sada treba biti razuman, hladan, racionalan, ja bih sam sebi zabio nož u srce koliko sam temperamentan. Ali želim ovu situaciju promijeniti, jer su moji igrači pokazali da imaju potreban nivo igre... Treba nastaviti raditi.
 
Jeste li pogriješili s Almeidom?
 
- Mišljenja sam da ne treba tražiti jednog krivca, bio on Carrillo, Almeida... On je novi, treba mu vremena da se prilagodi na novu momčad, bit će mu teško, treba mu dati vremena. Nismo izgubili zbog jednog igrača, nismo bili na nivou koji se traži od nas.
 
Nakon Evertona rekli ste da idete na naslov prvaka, zaostajete devet bodova i izgubili ste sva tri derbija s Dinamom, Rijekom i Osijekom?
 
- Prva je četvrtina za nama, još je puno utakmica, svaka utakmica i bod su važni, samo moramo djelovati kao momčad. Samo tako imamo šansu. Radit ću do zadnje kapi znoja da idemo naprijed, zbog ljudi koji su mi dali povjerenje.
 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.