Hajduk protiv Rudeša igra bez gledatelja na sjeveru, Juranovića i Ismajlija

Četvrtak, 14. ožujka 2019. 12:32 Napisao/la  SC
Josip Juranović
Josip Juranović Foto: Lario Tus

 

Prije reprezentativne pauze Hajduk će nakon dva uzastopna gostovanja, pobjede nad Interom u Zaprešiću (3:1), te Slaven Belupa u Koprivnici (2:1), u subotu na svom travnjaku dočekati posljednjeplasiranu momčad na prvenstvenoj tablici Rudeš.

Trener bijelih Siniša Orešćanin ne može računati na pocrvenjelog Juranovića, koji je isključen u Koprivnici te na Ismajlija koji je u srazu sa Belupom dobio treći žuti karton.

Umjesto Juranovića na poziciji desnog beka najvjerojatnije će zaigrati Tudor koji je jedan od ponajboljih u proljetnom dijelu sezone, dok bi umjesto Ismajlija na poziciji stopera mogao od prve minute istrčati Lopez.

Zbog neprimjernog transparenta "Maxovi mesari", koji su navijači izvijesili na prvenstvenoj utakmici protiv Gorice na Poljudu, te u Zaprešiću, disciplinski sudac Prve HNL Alan Klakočer kaznio je Hajduk zatvaranjem sjeverne tribine za navijače u subotnjem ogledu sa Rudešom.

Inače, klub sa Poljuda ima više nego dobar rezultatski niz od početke proljetne sezone, ostvarili su četri pobjede, bili su uspješniji od Osijeka u Gradskom vrtu, Lokomotive na svojem travnjaku, Intera u Zaprešiću. Belupa u gostima, dok su bez pobjednika završile utakmice s Rijekom na Rujevici, te sa Goricom pred domaćim navijačima.

Pritom su zabili osam golova, dok se Hajdukova mreža tresla tri puta.

Svi u klubu i oko njega očekuju tri nova boda u srazu sa Rudešom i nastavak puta koji vodi prema kvalifikacijama za Europsku ligu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.