DRASTIČNA KAZNA

Kažnjen zbog okrenute zastave HNS-a

Srijeda, 11. travnja 2018. 14:50 Napisao/la  SC

Hajduk mora platiti čak 90.000 kuna kazne

Kažnjen zbog okrenute zastave HNS-a

 Hajduk mora platiti kaznu od čak 90.000 kuna zbog pirotehnike tijekom utakmice protiv Lokomotive i naopako okrenute zastave HNS-a na službenom jarbolu.

Evo obrazloženja:

Na utakmici Hajduk-Lokomotiva od strane domaćih navijača na sjevernoj tribini stadiona u periodu od 27.-69. minute zapaljeno je više od 50 raznih pirotehničkih naprava te nije na ispravan način izvršena obveza kluba domaćina iz članka 13. Propozicija natjecanja o postavljanju zastave HNS-a. Time je počinjen prekršaj iz članka 67. i 93. DP HNS-a pa je HNK Hajduk kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 90.000 kuna.

U predzadnjem kolu Klakočer je zatvorio sjevernu tribinu na Poljudu zbog događanja navijača na utakmici protiv Rijeke, Hajduk mora platiti 65.000 kuna.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.