PRONAŠLI RJEŠENJE

Hajduk doveo vratara koji je branio u Seriji A

Srijeda, 20. lipnja 2018. 09:08 Napisao/la  Ivan Jelić

Josip Posavec i Dino Beširović novi igrači

Josip Posavec
Josip Posavec

 Sportski direktor Saša Bjelanović zahvaljujući svojim vezama u Italiji, blizu je realizacije transfera Josipa Posaveca na Poljud.

Hajduk je pronašao kvalitetnog vratara nakon odlaska trolista vratara Letice, Stipice i Grbića.

Posavec je rođen u Varaždinu, 22. su mu godine, a u Palermo je došao iz Intera iz Zaprešića.

Ugovor s Palermom mu vrijedi do ljeta 2020. godine.

Prošle godine je branio 19 utakmica, a u pretprošloj 29 utakmica u Seriji A.

Za Splićane je olakotna okonost što Palermo nije izborio povratak u Serie A, navodno su čelnici kluba spremni na posudbu u ili prodaju Hajduku.

Trogodišnji ugovor sa bijelima potpisao je Dino Beširović, kapetan Radnika iz Bijeljine.

Rođen je 31. siječnja 1994. godine, u minuloj sezoni odigrao je 30 utakmica, zabio je četiri gola, imao isto toliko asistencija.

Igra na poziciji ofenzivnog veznog igrača.

Zanimljivost je da je rođen u Portugalu, njegov otac Nail tamo je igrao nogomet, tako da je Dino prve nogometne korake napravio u Portugalu.

Početak 2018. godine pamtit će po debiju za reprezentaciju BIH, novi izbornik Robert Prosinečki poveo ga je na turneju po Americi gdje je reprezentacija odigrala prijateljske utakmice protiv SAD–a i Meksika, debitirao je na dvoboju sa Amerikancima.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.