Franck Ohandza izgubio živce protiv S. Belupa zato što je Hajduk odbio ponudu iz Kine

Nedjelja, 25. veljače 2018. 16:47 Napisao/la  Ivan Jelić

Čelnici Hajduka dobili su nezadovoljnog igrača koji je u finišu susreta protiv Slavena Belupa dobio crveni karton zbog namjernog udaranja protivničkog igrača

Franck Ohandza (Hajduk)
Franck Ohandza (Hajduk)

 

Franck Ohandza dobio je ponudu iz Kine prema kojoj bi Hajduk dobio na ime odštete iznos od cca. milijun eura, dok bi crnoputi napadač mjesečno zaradivao cca 100.000 eura.

Inače, ugovor mu ističe na ljeto i tada ako se ne dogodi ranije, prijelazni rok u Kini traje do kraja veljače, klub može napustiti kao slobodan igrač.

Čelnici bijelih su mu ponudili financijski bolji ugovor, prema važećem godišnje može uz određene bonuse zaraditi cca 200.000 eura, no Ohandza odnosno njegovo menadžer ponuđeni ne žele potpisati.

Sa druge strane predsjednik Kos i sportski direktor Branco nadaju se da će Ohandza ipak promijeniti odluku i potpisati ponuđeni novi ugovor, iako je on jasno poručio da će sačekati kraj prvenstva i odlučiti da li će ostati i dalje igrač Hajduk.

Ne znamo pravi razlog zbog čega su čelnici kluba odbili ponudu iz Kine za Ohandzu.

Odbijenicom, barem zasada, dobili su nezadovoljnog igrača što se odmah odrazilo na njegovu igru u porazu od Slaven Belupa, dobio je u finišu susreta crveni karton zbog namjernog udaranja protivničkog igrača.

Slična situacija smo već imali kada je stigla ponuda iz Emirata za Antu Ercega, članovi Nadzorongo odbora nisu ga htjeli pustiti pa su na kraju ipak pristali na njegov odlazak.

Vjerujemo da će ljudi koji vode klub prihvatiti ponudu iz Kine za Ohandzu, bolje je nešto zaraditi nego da na ljeto otiđe kao slobodan igrač.

Od "pocrvenjelog" napadača najmanje će koristi imati trener Kopić.

Možebitnim odlaskom Ohandze, bijeli bi ostali na samo jednom zdravom napadaču Saidu te mladom neiskusnom Šegi, jer od Futacsa i Almeide trener Hajduka ne bi i neće imati koristi.

To je glavni razlog što barem za sada je odlazak Ohandze u "čekaonici".

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.