DOGAĐANJE NAVIJAČA

Pao s tribine nakon čega je priveden

Petak, 19. srpnja 2019. 14:35 Napisao/la  SC

Navijači uletjeli na travnjak nakon utakmice

Pao s tribine nakon čega je priveden

 

Nakon utakmice između Hajduka i Gzire na Poljudu je bilo dosta posla za policiju.

Navijači su uletjeli na travnjak i dotrčali do igrača, gdje su zaustavljeni, redari su isto tako spriječili upad navijača u ložu.

- Nakon utakmice grupa osoba sa sjeverne tribine je potiskivanjem otvorila vrata zaštitne ograde i ušla na tartan stazu, nakon čega su brzom reakcijom policijskih službenika vraćeni na tribine. U teren je ušlo i nekoliko osoba sa zapadne tribine. Dio osoba je priveden u službene prostorije. Oko 22 sata jedna osoba je s tribine bacila nepoznati predmet prema zaštitaru i fotoreporteru, pri čemu je izgubio ravnotežu i pao u međuprostor tribine, te je lakše ozlijeđen. Pružena mu je liječnička pomoć, nakon čega je priveden u policijsku postaju. Ukupno je privedeno osam osoba, nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje, objavila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.