Ždrijeb Europske lige: Osijek putuje u Moldaviju, Zoran Zekić dobro poznaje protivnika

Srijeda, 20. lipnja 2018. 13:15 Napisao/la  SC
Zoran Zekić
Zoran Zekić

 

Osijek u 1. pretkolu Europske lige igra protiv moldavskog Petrocuba.

Prva utakmica igra se 12. srpnja u Moldaviji, uzvrat 19. srpnja u Gradskom vrtu.

Trener Osijeka Zoran Zekić dobro poznaje moldavsku momčad, kao trener radio je u Sheriffu na klupi kojega je igrao protiv Rijeke.

- Petrocub je usko povezan sa Sheriffom, ima više njegovih igrača na posudbi. I trener Lilian Popescu je bio za kormilom Sheriffa i to baš nakon moga odlaska. Znam da prakticira čvrsti blok s petoricom igrača otraga, oni su u punom natjecateljskom ritmu, odigrali su već 11 prvenstvenih kola ove sezone, a nedavno su pobijedili i vodeći Sheriff na svom terenu. Poznato je da smo skloni podcjenjivanju protivnika koji dolaze iz takvih zemalja. No, ni slučajno ne smijemo imati takav pristup! Oni sigurno imaju dobru momčad koja se također izborila za Europu i treća je po kvaliteti u njihovom ligaškom natjecanju. Znam da domaće utakmice igraju na terenu s umjetnom travom u Hincestiju, ali čujemo od našeg tehničkog direktora Barišića koji je u Nyonu da će se igrati na nacionalnom stadionu u Kišinjevu, kaže Zekić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.