Stipe Pletikosa: Ni pet pobjeda Lokomotive ne bi me uvjerilo da tu nema povezanosti s Dinamom

Ponedjeljak, 12. ožujka 2018. 22:43 Napisao/la  SC

Rijeka je iz četiri udarca postigla četiri gola. Dinamo je radio nevjerojatne individualne pogreške, posebice Lešković, Doumbia i Livaković, kaže Pletikosa

Stipe Pletikosa
Stipe Pletikosa

 Stipe Pletikosa u HTV-oj emisiji Stadion analizirao je posljednje utakmice u HNL-u, počevši od derbija Rijeka - Dinamo (4:1):

- Rijeka je iz četiri udarca postigla četiri gola. Dinamo je radio nevjerojatne individualne pogreške, posebice Lešković, Doumbia i Livaković. Nešto se očito događalo s psihom Dinamovih igrača. Svi mi vratari prošli smo fazu odrastanja, čini se da se to sada događa Livakoviću. Ali, sada bi ga lako mogao prestići Letica, mislim da je on trenutno prvi favorit za poziciju trećeg vratara reprezentacije, rekao je Pletikosa prije nego što je prokomentirao pobjedu Lokomotive u Maksimiru i smjenu trenera u Dinamu:

- Mene niti pet pobjeda Lokomotive ne bi uvjerilo da tu nema povezanosti između njih i Dinama, ipak je tu i preko 200 prelazaka iz jednog u drugi klub! Naglasio bih i da je Dinamo sada poražen, jer se previše oslanja na individualnu kvalitetu svojih igrača. I protiv Rijeke, Osijeka i Hajduka su gubili, pa je očito i da nemaju kvalitetu za Europu. Sve pohvale igračima Lokomotive, posebno Tomiću koji je pogodio s Kastratijem kojem je to bio drugi nastup u ligi, stvarno mu treba čestitati na takva dva gotovo rutinska gola. Žao mi je vidjeti koliko se često treneri mijenjaju. Marija znam iz reprezentacije, radi se o pravom radniku, ali je preskočio nekoliko stepenica u razvoju. Jurčević je oduvijek išao u smjeru toga da bude prvi trener. Ima jaku momčad koju samo treba psihički podignuti, vjerujem da je on kadar koji može spasiti situaciju, rekao je Pletikosa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.