SIMON SLUGA Drugih ponuda osim ove nije ni bilo, nije sve baš tako bajno

Ponedjeljak, 22. srpnja 2019. 22:04 Napisao/la  SC
Simon Sluga
Simon Sluga

 

Simon Sluga karijeru nastavlja u drugoligašu Luton Townu, trenutačno drugi vratar hrvatske reprezentacije otišao u donedvnog engleskog trećeligaša:

- Na prvu možda neće zvučati ne znam što, ali puno zvučnija imena od Luton Towna igraju u nižim razredima. Za mene nema smisla gledati na taj način, došao sam u klub koji je ambiciozan, koji je dobro organiziran, koji ima svoje ciljeve i koji je dvije sezone zaredom izborio viši rang. Svi koji prate nogomet znaju da je Championship jedna od najjačih europskih liga, da igraju 24 momčadi, s dva kupa koja se igraju utakmice su svaka tri dana... Nisam otišao u Manchester United, ali nije ni realno da me takav klub traži. Ovdje su me svi željeli, cijelo vrijeme sam osjećao želju da se pridružim i nisam mogao tražiti više od toga. Drugih ponuda osim ove nije ni bilo, nije sve baš tako bajno kako se misli i piše... Ako se klub stabilizira u Drugoj ligi, ako se izgradi dobra priča, mislim da će mi se otvoriti stotinu mogućnosti pa sam presretan što sam ovako odlučio, kazao je Sluga za SN.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.