FIFA AWARDS Luka Modrić rasplakao Zvonimira Bobana i spomenuo Ronalda

Utorak, 25. rujna 2018. 00:13 Napisao/la  SC
Zvone Boban
Zvone Boban

 

Luka Modrić rasplakao je Zvonimira Bobana tijekom govora u kojemu je bivšega kapetana vatrenih spomenuo kao uzora.

Boban je suznih očiju slušao Modrićeve riječi na svečanosti u Londonu, gdje je FIFA proglasila Modrića najboljim igračem na svijetu u 2018. godini.

Nije zaboravio ni Ronalda, koji se opet nije pojavio na svečanosti na kojoj je Modrić proglašen najboljim:

- Kontaktirali smo otkako je otišao nekoliko puta porukama, u dobrom smo odnosu, čujemo se kad treba i to je to, kazao je Modrić.

- Bila je to godina za pamćenje, da sam mogao sam birati, ne bih ovako izabrao! Fenomenalno, najbolja godina u karijeri, i kolektivno i individualno nagradama, s ovom za koju glasaju igrači, treneri, novinari i navijači, čini me ponosnim. Drago mi je da je Hrvatska prepoznata u svijetu, i prije je bila, sad još više nakon našega uspjeha. Super da je i izbornik bio među kandidatima, zaslužio je definitivno. Cijenjeni smo u svijetu i prepoznaje se naš rad, želja, pripadnost bojama hrvatskim. To nas sve čini jako ponosnim, kazao je Modrić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.