HRVATSKI KUP

Rijeka i Dinamo ne znaju gdje će igrati finale

Četvrtak, 06. travnja 2017. 10:54 Napisao/la  SC

Jedino je sigurno da neće igrati na Poljudu


Finale Kupa između  Rijeke i Dinama igra se 31. svibnja. Datum je siguran, ali nije više sigurno gdje će finalna utakmice igrati.

Finalna utakmica trebala se igrati u Varaždinu, ali je ispalo da varaždinski stadion ipak ne zadovoljava kriterije. Prije svega sigurnosne:

- U odluci Izvršnog odbora HNS-a o domaćinstvu utakmice finala kupa stoji kako stadion na kojem se igra finale mora biti licenciran za Prvu HNL.  Stadion u Varaždinu je u postupku stjecanje licencije, a kad je stekne, to će značiti da je sigurnosno ispravan, odnosno da zadovoljava sve sigurnosne standarde, kaže glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

Ako Varteks ne dobije licenciju, izbor neutralnog terena u Hrvatskoj koji zadovoljava uvjete nije velik, posebice ako se zna da utakmica između Rijeke i Dinama sigurno neće igrati na Poljudu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.