Petak, 18. kolovoza 2017.Kup: Dinamo u polufinalu, Samir Toplak omogućio Ivajlu Petevu da odmori najbolje igrače

Autor Srijeda, 30 studenog 2016 22:59

Utakmica četvrtfinala Kupa: 0:1 Inter - Dinamo 0:1. Matjaž Kek nije imao mogućnost odmarati najbolje igrače u utakmici protiv Lokomotive. Tako je to u HNS-u!

Samiru Toplaku važnija utakmica protiv Istre
Samiru Toplaku važnija utakmica protiv Istre

Dinamo je ostvario plasman u polufinale Kupa pobjedom (1:0) protiv Intera u utakmici odigranoj u Zaprešiću.

U 68. minuti središnji branič Perić odlučio se na duboki izlazak, u završnicI akije odigrao je na desno za Fiolića, koji je s ruba kaznenog prostora točno naciljao utrčalog Perića.

Uslijedio je trzaj glavom, lopta je završila u mreži, a Dinamo u polufinalu kupa - 0:1.

Ivajlo Petev i Samir Toplak shvatili su četvrtfinale kao priliku za igrače koji manje igraju.

Budući da je Toplak otvoreno najavio da će protiv Dinama čuvati najbolje igrače za utakmicu protiv Istre, trener Petev imao je privilegiju čuvati glavne igrače za utakmicu protiv Rijeke.

Matjaž Kek nije imao mogućnost odmarati najbolje igrače u utakmici protiv Lokomotive, koja je igrala u najboljem sastavu. Tako je to u HNS-u!

Dinamo je očekivano bio bolji, stvorili su modri više prilika, dvaput tresli okvir vratiju (Fiolić, Šitum) i zasluženo pobijedili u utakmici koja je pokazala kako Inter shvaća kup-natjecanje kada igra protiv Dinama.

INTER: Mrmić, Bosec, Filipović, Begić, Mesfin, Brlečić (73 Šoljić), Šarić, Polizzi, Puljić, Čeliković, Mamut (62 Altiparmakovski)

DINAMO: Šemper, Morris, Schildenfeld, Perić, Sosa, Karimi (58 Gojak), Moro, Fiolić (76 Šitum), Machado, Olmo, Hodžić (51 Henriquez)

Utakmica četvrtfinala Kupa: 0:1 Inter - Dinamo 0:1 (Perić 68)

Morate se prijavit ukoliko želite komentirati

SportCom.hr