Kup: Dinamo napunio mrežu Splita, Hodžić zabio četiri, Ćorić dva puta

Srijeda, 01. ožujka 2017. 18:31 Napisao/la  S.C.

Utakmica polufinala Kupa: Dinamo – Split 6:0.  Ovakve se pobjede uvijek pamte, Guilherme je pokazao puno dobrih stvar, kaže Petev

Nogometaši Dinamo u prvoj utakmici polufinala Kupa igranoj na stadionu Maksimir u Zagrebu savladali su momčad Splita 6:0.

Od početka susreta bilo je jasno da će Splićani jako teško sačuvati svoju mrežu, jer je domaća momčad od prve minute krenula vrlo odlučno i spremno da napravi razliku koja će biti dovoljna za uzvrat u Splitu.

Od prve minute za Dinamo je zaigrao mladi Brazilac, Guilherme i prikazao se kao odličan asistent upisavši čak tri asistencije.

Prvi pogodak u 26. minuti na asistenciju Antolića zabio je Ćorić iz sumnjive situacije!

U 37. minuti Hodžić je započeo svoju golijadu kada mu je s desne strane ubacio Guilherme.

Guilherme u 51. minuti pogađa gredu, a Hodžić nakon greške Jurendića pogađa mrežu Splita.

Za 4:0 zaslužan je ponajbolji dvojac na terenu Gilherme – Hodžić.

Ćorić je postigao svoj drugi pogodak u 77. minuti, a Hodžić svoj četvrti u 81. iz kaznenog udarca koji je izborio Antolić.

DINAMO: Zagorac, Pivarić, Lešković, Schildenfeld, Stojanović, Antolić, Sammir (63 Gojak), Machado (46 Pavičić), Guilherme (72 Fiolić), Ćorić, Hodžić

SPLIT: Kukić, Merajić, Mikulić, Dupovac, Jurendić, Vuković, Jakić, Pavlovski (61 Boljat), Kapetanović (57 Pešić), Roglić, Ugrina (72 Jovanović)

Utakmica polufinala Kupa: Dinamo – Split 6:0 (Ćorić 26, 77, Hodžić 37, 51,66, 81-11 m)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.