Hajduk čestitao sucima, letjele stolice, a Gavranović ne bi o suđenju...

Četvrtak, 24. svibnja 2018. 00:15 Napisao/la  SC
Hajduk čestitao sucima, letjele stolice,  a Gavranović ne bi o suđenju...

 Mijo Caktaš je na novinarsku konstataciju da je Hajduk opet ostao bez trofeja odgovorio:

- To možemo zahvaliti gospodinu Zebecu koji nam nije svirao dva penala, te je dosudio nepostojeće zaleđe. Svakome se desi neka greška, ali tri na našu štetu u finalu je previše. Možemo biti ponosni kako smo odigrali. Šteta zbog one grede, žao mi je što nije ušlo u gola. Mislim da je utakmica bila dobra za gledanje.

Mario Gavranović prije nekoliko dana branio je Dinamo od svih koji ne vide da određeni suci jednostavno izgube vid kada sude Dinamu, stijelac pogotka u finalu ovako je prokomentirao suđenje zbog kojega je Dinamo osvojio Kup:

- Za penal su mi rekli da nije bio tako jak duel da bi se svirao, a za ofsajd su bili u liniji. Bilo je par grešaka s jedne i druge strane, sve u svemu je bilo korektno, mislim da se ne bi trebali vaditi na suđenje. Mi smo iskoristili našu šansu, imali su i oni šanse, mogla se prelomiti utakmica i na jednu i na drugu stranu. Ne bi se trebalo pričati o suđenju, bila je fer i korektna utakmica, nije bilo grubih startova, nije bilo previše toga da se može vaditi na suđenje, smatra Gavranović.

PInače, početkom drugog poluvremena došlo je do sukoba Torcide i policije, jedan je policajac pogođen bakljom u glavu.

U jednom trenutku su stolice poletjele prema redarima, koji su se razbježali...

Ratno stanje prekinula je skupina specijalaca.

Službeni Hajduk je na svom Facebooku objavio fotografiju sudaca finala Kupa uz poruku - Čestitamo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.