DINAMO - HAJDUK Zoran Mamić: Nema tu nekakvog čarobnog štapića, pa da netko izmisli nešto novo

Utorak, 05. travnja 2016. 16:55 Napisao/la  SC

Mene isključivo interesira moja momčad, kada smo mi uz respekt svima pravi, onda sve ovisi o nama, kaže Mamić

Dinamo optimistično čeka uzvratnu utakmicu polufinala Kupa proti Hajduka. Ne samo zbog prednosti (2:0) iz prve utakmice, nego zbog ozračja u klubu

- Čeka nas drugo poluvrijeme, naš cilj je jasan - plasman u finale Kupa. Želimo potvrditi dobru igru i kvalitetan rezultat iz naše prve utakmice. Teško mi je reći koje je pravo lice Splićana, ono iz naše prve ili druge međusobne splitske utakmice. Mene isključivo interesira moja momčad, kada smo mi uz respekt svima pravi, onda sve ovisi o nama. Opasnost od opuštanja uvijek postoji, no svjesni smo važnosti utakmice. Igramo protiv Hajduka, našeg vječitog rivala i to za plasman u finale Kupa. No, sigurno neće biti nikakvog opuštanja. Nadam se da će biti dobro vrijeme, termin je prilično dobar, pa vjerujem da će u Maksimiru biti gledatelja. I da ćemo imati pravu podršku. Nema puno takvih utakmica, pa vjerujem kako će dolazak Hajduka privući ljude. Soudani je u punom treningu i bit će u konkurenciji za momčad. Nedostaju nam ozlijeđeni Pavičić, Goncalo, Pivarić i Pjaca, te suspendirani Ademi, kaže trener Dinama Zoran Mamić.

Može li s Hajduk nečime iznenaditi?

- Ma ne, predobro se međusobno poznajemo, tako da mislim kako između nas ne može biti nikakvih iznenađenja. Nema tu nekakvog čarobnog štapića, pa da netko izmisli nešto novo.. Splićani imaju nekolicinu dobrih pojedinaca, također su ove sezone kao momčad odigrali čitav niz dobrih utakmica. A pojedinci poput Vlašića ili Sušića mogu nekim potezom napraviti pomutnju svakom suparniku. Također, treba pripaziti na hitrinu i živost Tudora.

Koliko već razmišljate o novoj sezoni?

- Mi razmišljamo o svemu, pa tako o novoj sezoni. O planu priprema, pa i onome što nas čeka. No, se je još nekako mirno. Teško mi je predvidjeti što će se događati oko dolazaka i odlazaka igrača, nekako sam bliži tome da ćemo neke igrače vratiti s posudbe, nagoviještava Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.