Slaven Žužul predstavio Mršiće, Stanko i Antonio službeno postali dio splitske obitelji

Srijeda, 05. lipnja 2013. 15:15 Napisao/la  Ivan Jelić

Igrao sam tri godine u RNK Split, stoga mi je drago što sam dobio priliku kao trener, kaže Stanko Mršić

Stanko i Antonio Mršić predstavljeni su u srijedu  kao novi tandem  Splita. Otac je postao trener, a sin napadač splitskog kluba! Obojicu je službeno predstavio predsjednik Slaven Žužul

 

- Nakon dužih razgovora dogovorili smo suradnju sa Stanko Mršićem na dvije godine, dok je njegov sin potpisao trogodišnji ugovor. Posebno me veseli što je "on moj Imoćanin" te što je u svojoj igračkoj karijeri nosio dres Splita.  Što se tiče Antonia, dugo smo ga skautirali, radi se o polivalentnom igraču. Njemu je ovo odskočna daska u karijeri, kazao je Žužul.

 

 

 

- Moram priznati da odavno nisam imao ispred sebe toliko novinara na predstavljanju. Zahvalio bih se predsjedniku Žužulu na ukazanom povjerenju. Igrao sam tri godine u RNK Split, stoga mi je drago što sam dobio priliku kao trener.  Momčad ima potencijal i vjerujem da ćemo se boriti za plasman u Europsku ligu uz Hajduk, Rijeku, Slaven Belupo…, kazao je Stanko Mršić.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.