Slaven Žužul misli ozbiljno: Tomislav Dujmović pred potpisom ugovora sa Splitom

Ponedjeljak, 01. srpnja 2013. 17:20 Napisao/la  Ivan Jelić

Ako se  transfer realizira, Dujmović bi poslije napadača Mate Bilića bio drugi bivši hrvatski reprezentativac u dresu crvenih

Tomislav Dujmović, bivši reprezentativac u vrijeme izbornika Slaven Bilić, pred potpisom je ugovora sa RNK-om Split. Dujmović je 2010.godine potpisao za Dinamo iz Moskve, no nije se naigrao, otišao je najprije na posudbu u španjolsku Zaragozu, potom u ruski drugoligaš Mordovia Saranski.

 

Radi se o iskusnom, 32-godišnjem zadnjem veznom igraču. Takav profil nedostaje momčadi iz Parka mladeži. Ako se  transfer realizira, Dujmović bi poslije napadača Mate Bilića bio drugi bivši hrvatski reprezentativac koji bi u novoj sezoni nosio dres crvenih. Inače, u svojoj karijeri bio je član Dinama (Zagreb), Hrvatskog dragovoljca, Intera iz Zaprešića, Akmara Perm te gore spomenutih klubova.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.