Ništa kontra Splita: Ante Rebiću upriličen svečani oproštaj na Parku mladeži

Četvrtak, 29. kolovoza 2013. 10:41 Napisao/la  SC

Razlog za slavlje zbog odlaska najboljeg igrača očito je odštetni iznos kojim je Rebić postao najskuplji igrač spltskog nogometa. RNK Split će na kraju zaraditi više do 7 mil. eura, koliko iznosi zajamčeni prihod od odštete

 

Odlasci se u sportu rijetko slave, posebice kada odlaze najbolji sportaši! RNK Split je iznimka! Odlazak Ante Rebića u Fiorentinu bio je povod  za pripremu svečanog odlaska na Parku mladeži.

 

Kada se Rebić vratio iz Firenze zajedno s predsjednikom i dopredsjednikom Splia, Slavenom i Jozom Žužulom, na Parku mladeži bivšeg suigrača dočekali su igrači Splita i navijači, mladi nogometaši, zaposlenici…. Ukratko, upriličen je događaj uobičajen za predstavljanje novih igrača.

 

Razlog za slavlje zbog odlaska najboljeg igrača očito je odštetni iznos kojim je Rebić postao najskuplji igrač spltskog nogometa. RNK Split će na kraju zaraditi više do 7 mil. eura, koliko iznosi zajamčeni prihod od odštete.

 

Isplatilo se svečano ispratiti Rebića.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.