Matjaž Kek: Osvojili smo bod u čarobnoj atmosferi, nismo izgubili od vrhunske momčadi

Četvrtak, 03. listopada 2013. 23:16 Napisao/la  SC

Očekivali smo tešku utakmicu, na Kantridi nije jednostavno igrati, rekao je Pepe Mel

Matjaž Kek doživio je ovacije nakon utakmice, kada je stadionom odjekivalo njegovo ime. Treneru Rijeke pljeskalo se na ulazu press-centar, Kek živi prekrasne nogometne dane na Kvarneru:

- Zaslužili smo ovaj bod. Oni su imali veći posjed, ali mi smo u drugom dijelu imali nekoliko izglednih situacija koje nismo iskoristili. Iskopali su igrači taj bod u jednoj divnoj, čarobnoj atmosferi na Kantridi kakvu smo priželjkivali. Nismo pobijedili, ali nismo ni izgubili protiv jedne vrhunske momčadi. Neka igrači sada malo proslave, ali sutra u 11 imaju trening. Za dva dana igramo protiv Dinama, tako je to kada igraš u ovakvom ritmu, rekao je Matjaž Kek.

- Očekivali smo tešku utakmicu. Mislim da smo u drugom dijelu bili puno bolja momčad, na Kantridi nije jednostavno igrati. Očekujem da u iduće dvije utakmice osvojimo četiri boda što bi nam trebalo biti dovoljno za prolaz u iduću fazu natjecanja, rekao je trener Betisa Pepe Mel.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.