Matjaž Kek: Ako ova momčad ostane na okupu, pružit će navijačima još puno veselja

Četvrtak, 22. kolovoza 2013. 23:14 Napisao/la  I. V.

Nije kurtoazija kada sam rekao prije utakmice da me rezultat ne zanima, zanimalo me samo igrači daju sve od sebe, kaže Kek

Matjaž Kek potpisuje jednu od najznačnijih europskih pobjeda u klupskoj povijesti, Stuttgart prema rejtingu spada među najpoznatije europske klubove koji su gostovali na Kantridi. 


- Rekao sam prije utakmice da ću biti zadovoljan ako igrači daju sve od sebe. Oni su to napravili i ja sam zadovoljan. Za tri dana je nova utakmica, idemo dalje. Igračima kapa dolje! Protiv svakoga se može igrati, zašto se ne bi moglo igrati. Na kraju smo malo pali što je bilo očekivano, ipak je ovo za nas bio malo jači ritam. Ali igrači su pokazali da znaju igrati, tek smo dva mjeseca zajedno.  Ako ova momčad ostane na okupu, pružit će  navijačima još puno veselja, kazao je Kek.

O uzvratnoj utakmici Kek nije htio previše govoriti:
 
- Idemo gore igrati, vodimo nakon prvog poluvremena 2:1 isto kao što vodili protiv Žiline. Ne bojim se da će se moji igrači prestrašiti u uzvratu. Ponavljam, nije kurtoazija kada sam rekao prije utakmice da me rezultat ne zanima. Zanimalo me samo igrači daju sve od sebe i da time pokažu da poštuju svoj posao, da cijene ono što rade ljudi u klubu. A rezultat je ponekad splet okolnosti, protiv Stuttgarta nas je malo sreća poljubila, imali su nekoliko šansi, zaključio je Kek.

Bruno Labbadia suočio se s porazom hladno i odmjereno, kao da se ništa nije dogodilo:

- Dominirali smo tijekom cijele utakmice, stvorili nekoliko dobrih prilika koje nismo iskoristili. Na kraju smo ni iz čega primili dva pogotka. Nisam promijenio mišljenje o Rijeci nakon ove utakmice, i dalje mislim isto. Ne mogu reći da smo favoriti u drugoj utakmici, znam samo da moramo pobijediti 1:0 i znam da to možemo. Jasno da sam zabrinut nakon posljednjih rezultata, naš najveći problem je realizacija. Mislim da smo na Kantridi sami sebe pobijedili, kazao je Labbadia

Na pitanje trese li mu se stolica uoči uzvratne utakmice, Labbadia je znakovito uhvatio stolac na kojemu je sjedio:

- Stolac je čvrst!  

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.