Mate Bilić sve dogovorio sa Splitom, trener Stanko Mršić čeka službenu potvrdu

Utorak, 04. lipnja 2013. 19:26 Napisao/la  Ivan Jelić

Dok na Poljudu muku muče sa financijama,  nekih 200-tinjak metara zračne linije koliko je udaljen Parka mladeži,  takvih problema nemaju

Čelnici RNK Split uskoro bi trebali obznaniti ime novog trenera, „crvene„ bi u novo sezonu trebao povesti Stanko Mršić, koji je u finišu netom završenog prvenstva dobio otkaz na klupi Osijeka.

 

 Duže vrijeme braća Slaven i Jozo Žužul, vlasnici kluba, vode razgovore s Mršićem i prema neslužbenim informacijama dogovorili su sve uvjete oko potpisa ugovora. I dok na Poljudu muku muče sa financijama,  nekih 200-tinjak metara zračne linije koliko je udaljen Parka mladeži,  takvih problema nemaju.

 

 Split želi ojačati igrački kadar, navodno je dogovoren dolazak napadača Mate Bilića, koji je godinama igrao u Španjolskoj, posljednji klub mu je Sporting Gijon, zatim napadača Istre 1961 Gorana Rocea, desnog bočnog Osijeka Ivana Ibriksa, te veznog igrača Zadra Antonija Mršića, sina vjerojatno novog trenera Stanka Mršića.

 

Na razgovoru u Parku mladeži bio je i Mislav Anđelković, zadnji vezni Istre 1961, on je navodno tražio 150.000  eura po sezoni što čelnici kluba nisu prihvatili. Anđelkovića traži Rijeka, no on je izjavio da je navijač Hajduka i dolazak među bijele za njega je najizglednija opcija.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.