NOVA SMJENA U HNL-u

Krešimir Ganjto smijenjen nakon poraza od Rijeke

Ponedjeljak, 26. kolovoza 2013. 16:03 Napisao/la  HD

  U posljednja dva kola naša je igra po kojoj smo bili prepoznatljivi izostala, kaže dopredsjednik Štefanec

Na stadionu u Kranjčevićevoj odigrana utakmica 7. kola MAXtv Prve lige u kojoj su Dragovoljci poraženi od Rijeke 0:2. Nakon utakmice smijenjen je trener Crnih, prof. Krešimir Ganjto.

Dopredsjednik Hrvatskog dragovoljca Milan Štefanac osvrnuo se na smjenu dosadašnjeg trenera momčadi iz Sigeta.

 

- U ime kluba želio bih zahvaliti profesoru Ganjti što nas je prošle sezone uveo u prvoligaško društvo. Prihvatio se ovog posla u jednom teškom trenutku te je ostvario zacrtani cilj. Nažalost, ove sezone je u sedam kola osvojeno svega tri boda, bez pobjede, što nas kao Hrvatski dragovoljac nikako ne može zadovoljiti.

 

Dopredsjednik Štefanac osvrnuo se i na pohvale koje je Hrvatski dragovoljac dobivao za vrlo otvorenu i napadačku igru.

 

- Moram priznati kako nam je bilo drago čuti da svi hvale našu igru, nažalost faktor sreće je u određenim trenucima nedostajao i možda bi na našem kontu bilo više bodova. Ipak, u posljednja dva kola je i ta naša igra po kojoj smo bili prepoznatljivi izostala te je rastanak s profesorom Ganjtom bio neizbježan.

 

Milan Štefanac otkrio je kako Hrvatski dragovoljac ima svog favorita za novog trenera, ali s imenom nije želio izlaziti u javnost.

 

- U pregovorima smo s jednim poznatim trenerom koji je dio svoje karijere bio vezan uz splitski Hajduk. Njegov posljednji klub bio je u inozemstvu, a smatramo kako je odličan stručnjak i kako je on osoba koja može izazvati toliko potreban pozitivan šok prije utakmice sa RNK Splitom u petak.

Predstavljanje novog šefa struke Hrvatskog dragovoljca zakazano je za utorak u 12.30h, a javnosti će ga predstaviti predsjednik Crnih, Ivica Perković.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.