Izvršni odbor Lokomotive u petak potvrdio da Tomislav Ivković ostaje trener

Petak, 20. prosinca 2013. 14:18 Napisao/la  SC

Nastavak suradnje  u pitanje dovele medijske spekulacije da je nezadovoljni Ivković najavio odlazak nakon utakmice protiv Rijeke

Tomislav Ivković ostaje trener Lokomotive! Izvršni odbor Lokomotive sastao se u petak i potvrdio nastavak suradnje koju su u pitanje dovele medijske spekulacije da je nezadovoljni Ivković najavio odlazak nakon utakmice protiv Rijeke. Ivaković je demantirao takvu mogućnost, a Izvršni odbor službeno objavio da trener ostaje na svom radnom mjestu.

Ivković je bio kandidat za trenera Dinama. Nakon što je Zdravko Mamić za trenera postavio brata Zorana, Ivković se navodno razljutio toliko da je htio prekinuti suradnju. Naljutio se sigurno, ali ne toliko da ode iz jednog od svega nekoliko klubova koji nemaju financijskih problema.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.