Bilić obećao gostovanje reprezentacije kod Splita za 100. rođendan kluba

Četvrtak, 23. veljače 2012. 17:57 Napisao/la  S. T.

Načelno je postignut dogovor da nogometna reprezentacija Hrvatske, kada joj to bude najzgodnije, gostuje u Parku mladeži i odigra prijateljski susret sa RNK Splitom

 Slaven Bilić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, u  pratnji glasnogovornika HNS-a Davora Gavrana posjetio je u srijedu čelnike RNK Split u Parku mladeži. Uz predsjednika kluba Slavena Žužula , dopredsjednika Jozu Žužula , tajnika Željak Sučića razgovoru je bio nazočan i trener momčadi Tonči Bilić.

Između ostalog načelno je postignut dogovor da nogometna reprezentacija Hrvatske, kada joj to bude najzgodnije, gostuje u Parku mladeži i odigra prijateljski susret sa RNK Splitom koji ove godine slavi veliku obljetnicu, 100.-ti rođendan. Klub je osnovan 16. travnja 1912. pod imenom Anarh u Splitu u Plinarskoj ulici.

 

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.