Ivica Kulešević, trener Osijeka: Rijeku je počela izjedati nervoza, izgledalo mi je da su zreli za nokaut

Petak, 21. veljače 2014. 10:02 Napisao/la  SC

Zadovoljan sam reakcijom igrača koji su u srijedu dobili priliku, moram priznati da mi ne da mira spoznaja da smo mogli možda i bolje proći, kaže Kulešević uoči utakmice za bodove u nedjelju

Nogometaši Rijeke i Osijeka u nedjelju se ponovo sreću na Kantridi! Ovog puta igraju za bodove, prva četvrtfinalna utakmica Kupa odigrana u srijedu otprilike je odredila način igre u nedjeljnoj utakmici. Osijek je u srijedu igrao u šarolikom sastavu i dugo odolijevao Rijeci, koja je tek u 82. minuti stekla minimalnu prednost pred uzvrat:

- Minimalan poraz nije nas približio polufinalu, ali nam je ostavio prostor da u uzvratu pokušamo napraviti veliko iznenađenje i eliminiramo Riječane. Odnosi se generalno nisu promijenili. Rijeka je i dalje favorit, mi ćemo pokušati baš sve da bi smo se u uzvratu dokopali polufinala. Izborili smo aktivan rezultat i sad se treba okrenuti nedjelji i prvenstvenom ogledu s istim suparnikom, kaže trener Osijeka Ivica Kulešević.

U nedjelju će Kulešević koristiti usluge igrača koji su veći dio utakmice u srijedu gledali s klupe, što znači da bi Osijek trebao biti još bolji:

- Teško je to obećati. Jaka je Rijeka, a mi opet moramo pokazati koliko smo žilavi. Zadovoljan sam reakcijom igrača koji su u srijedu dobili priliku, moram priznati da mi ne da mira spoznaja da smo mogli možda i bolje proći. Rijeku je oko 65. minute počela izjedati nervoza, počeli su brzati i griješiti i izgledalo mi je da su zreli za nokaut. Zato sam i napravio zamjene, koje su trebale unaprijediti naš protunapad. Nažalost, nije upalilo, zaključuje Kulešević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.