Damir Petravić više nije trener nogometaša Karlovca

Nedjelja, 01. siječnja 2012. 10:29 Napisao/la  I. V.

Petravić odlazi neposredno prije nego što je  njemačka tvrtka "Haag Sportmanagement" najavila ulaganje u Karlovac

Damir Petravić podnio je ostavku na mjesto trenera u Karlovcu, koji u Novu godinu ulazi s još jednim novim problemom. Petravić je u Karlovac došao iz Gorice u rujnu prošle godine i nije se dugo zadržao. Obrazloženje ostavke je standardno za hrvatske neprilike: trener nije vidio plaću mjesecima, u klubu nema s kim razgovarati o velikim planovima za nastavak sezone, teško je raditi s nezadovoljnim igračima, itd. Uglavnom, Petravić je otišao bez pozdrava, a Litva se spominje kao njegovo buduće  utočište u kojemu će se odmaknuti od hrvatskih problema.

Zanimljivo je što Petravić nezadovoljno odlazi neposredno prije nego što je  njemačka tvrtka "Haag Sportmanagement" najavila ulaganje u Karlovac o čemu bi javnost trebala biti službeno obaviještena idućih dana.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.