Ante Rebić, napadač Splita: Imamo igračku kvalitetu za velike domete!

Subota, 13. srpnja 2013. 17:15 Napisao/la  Ivan Jelić

Imamo bolju  momčad nego što smo je imali prošle sezone. Ako kostur momčadi ostane na okupu, možemo puno toga dobroga napraviti, kaže Rebić

Na otvaranju nove prvenstvene utrke RNK Split u nedjelju  u Parku mladeži dočekuje Slaven Belupo koji od ove sezone vodi bivši trener crvenih Ivan Katalinić. Zasigurno je da će Kate pokušati  da se sa prvog gostovanja vrati što zadovoljniji:

 

- Čak na osmoricu igrača ne mogu računati. Bilić i Dujmović nisu još registrirani, Križanac, Vitaić, Baraban i Rugašević su ozlijeđeni, Radotić i  Radeljić zbog kartona nemaju pravo nastupa. Bez obzira na sve probleme vjerujem da će igrači koji dobiju priliku pružiti svoj maksimum i da ćemo ostvariti pobjedu. U pripremnim utakmicama smo pokazali da se možemo nositi s momčadima koje su puno bolje i kvalitetnije od ekipa koje igraju u HNL-u, riječi su trenera Stanka Mršića koji će  debitirati na klupi RNK Splita.

 

Mršić o Belupu kaže sljedeće:

 

- Oni su dosta promijenili igrački kadar u odnosu na prošlu sezonu. Doveli su iskusnog i trofejnog trena Katalinića, koji je  bio svojevremeno trener Splita i dobro poznaju veliku većinu igrača. Vjerujem da ćemo odigrati dobru utakmicu te da ćemo uknjižiti prva tri boda, zaključio je Mršić.

 

Uz trenera Mršića na presici je bio mladi reprezentativac Ante Rebić, koji je posebno vezan uz Katalinića:

 

- Katalinić mi je prvi pružio priliku u seniorskoj momčadi. Kod Kate sam zabio svoj prvi gol za seniorsku momčad. To će mi uvijek ostati u lijepom sjećanju, ali u nedjleju igramo jedan protiv drugog i nadam se da ću mu ovaj put zabiti gol, kaže Rebić.

 

Što najbolji strijelac Splita želi u novoj sezoni:

 

- Kada sam se vratio  iz Turske trener me je pitao koliko mi je dana potrebno da se odmorim. Kazao sam u da su mi dosta 2, 3 dana. Želio sam se što prije priključiti se suigračima, posebice zato što  smo dobili nekoliko novih i iskusnih igrača  poput Bilića i Dujmovića. Imamo bolju  momčad nego što smo je imali prošle sezone. Ako kostur momčadi ostane na okupu, možemo puno toga dobroga napraviti. Imam igračku kvalitetu za velike domete, zaključio je Rebić.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.