Tragična smrt mladog sportaša: Alen Pamić preminuo tijekom malonogometne utakmice

Subota, 22. lipnja 2013. 09:00 Napisao/la  SC

Alen Pamić  pridružio se  bezazlenoj rekreaciji, 24-godišnji igrač Istre iznenada se srušio i pomoći više nije bilo. Srce je zatajilo!

Alen Pamić preminuo je u petak navečer igrajući mali nogomet u Maružinićima pokraj Kanfanara, 24-godišnji igrač Istre pridružio se tijekom malonogometne utakmice bezazlenoj rekreaciji, iznenada se srušio i pomoći više nije bilo. Srce je zatajilo!

 

Pamić je 2010. godine iz Rijeke prešao u Standard Liege, gdje su prvi put dijagnosticirani srčani problemi. Triput se srušio tijekom utakmica, zadnji put tijekom utakmice između Istre i Lokomotive nakon čega više nije igrao nogomet. Od tada je stalno obilazio liječnike i čekao zadnji nalaz, koji je trebao odrediti njegovu sportsku karijeru. Nažalost, nije ga dočekao.

 

Alen Pamić je sin poznatog trenera i igrača Igora Pamića, nogomet je igrao za Žminj, Karlovac, Rijeku, Standard iz Liegea i Istru.  

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.