Istra 1961 službeno zahvalila dvojici igrača, Mitrevski i Gotal otišli iz Pule

Utorak, 21. studenog 2017. 09:06 Napisao/la  SC
Risto Mitrevski
Risto Mitrevski


NK Istra 1961 na službenoj sranici objavio je vijest da su dvojica igrača otišla nakon utakmice protiv Hajduka. Evo obavijesti:

Risto Mitrevski odlučio je napustiti klub te okrenuti novu stranicu u svojoj karijeri, dok je Gotal zatražio oslobođenje od treninga na svoj zahtjev. Risto je u Istri 1961 proveo gotovo jednu i pol sezonu, a u zeleno-žutom dresu je odigrao ukupno 41 ligašku utakmicu i pritom zabio jedan pogodak.

Gotal je pak u Pulu stigao sredinom Kolovoza i u tri mjeseca je odigrao šest ligaških utakmica i zabio dva pogotka. Obojici želimo puno sreće u nastavku karijere.

Ostali igrači su odlučili ostati i nakon razgovora s trenerom dogovorili da će nastaviti trenirati i igrati po uobičajenom ritmu. Na žalost ovo je trenutno realnost u redovima pulskog prvoligaša, stoji u vijesti.

Situacija oko promjene vlasnika i dalje je neizvjesna, švicarska ponuda navodno slovi jedinom ozbiljnom. Michael Glover se ne izjašnjava, igrači će igrati dok ne nađu novog poslodavca.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.