INTER - RIJEKA Igor Bišćan: Zadnja pobjeda protiv Intera nije realno stanje odnosa u kvaliteti

Utorak, 23. travnja 2019. 18:31 Napisao/la  SC

Moramo izbaciti iz glave zadnju utakmicu i pripremiti se za jako tešku utakmicu. Tim prije što smo dužni popraviti dojam iz Splita koji je bio katastrofalan, kaže trener Rijeke prije utakmice polufinala Kupa

Igor Bišćan
Igor Bišćan Foto: Lario Tus

Nogometaši Rijeke u srijedu (18) u Zaprešiću igraju utakmicu polufinala Kupa, utakmica protiv Zaprešića igra se pod dojmom mučnoga poraza na Poljudu:

- Prema statistici na papiru to bi trebalo biti lagano i jednostavno, ali siguran sam da će utakmica biti sve samo ne lagana i jednostavna. Zadnja pobjeda protiv Intera (7:0, op.a.) nije realno stanje odnosa u kvaliteti između njih i nas, oni su jako dignuli kvalitetu igre u zadnje vrijeme. Mi smo zadnju utakmicu pobijedili zbog solidne igre i spleta okolnosti, ali to moramo izbaciti iz glave i pripremiti se za jako tešku utakmicu. Tim prije što smo dužni popraviti dojam iz Splita koji je bio katastrofalan! Ako zbog lagane pobjede protiv Intera prije tjedan možda pomislimo da će utakmica biti lagana, onda je jedino dobro što nakon utakmice u Splitu da moramo shvatiti da ćemo imati problema ako ne budemo pravi, kaže trener Rijeke Igor Bišćan.

Trener Samir Toplak preuzeo je odgovornost za težak poraz na Rujevici, rekao je da pogriješio jer je pomislio da može pobijediti.

U kupu će se momčad Intera sigurno drugačije ponašati:

- Teško je procijeniti kako će igrati Inter, na Rujevici su igrali u drugačijem sustavu, ne znam jesu li htjeli nešto probati. U zadnjoj utakmici u prvenstvu opet su nešto mijenjali, očekujem da će igrati igrači koji su dobro igrali zadnju utakmicu, teško je predvidjeti u kojemu će sustavu igrati. Mislim da je bitno kako ćemo se mi postaviti, vjerujem da smo kvalitetnija momčad i da bismo trebali proći ako budemo u optimalnom sastavu, zaključuje Bišćan.

Što igračkog kadra tiče, u momčad se vraća Petar Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.