Kraljevica protiv Crikvenice, Davoru Tadeju najvažnije da svi prežive!

Srijeda, 23. lipnja 2021. 17:56 Napisao/la  KS

Lokalni košarkaški derbi koji će iznjedriti momčad koja će se boriti za titulu prvaka Druge lige Zapad igra se u Kraljevici od 20.30 sati

Davor Tadej i Zoran Dragojević
Davor Tadej i Zoran Dragojević

Košarkaši Kraljevice i Crikvenice u četvrtak od 20.30 sati igrat će za mjesto u finalu Druge lige – Zapad.

Hrvatski košarkaški savez odlučio je po hitnom postupku dovršiti koronom prekinuto ligaško natjecanje, a budući da su se volju iskazale samo četiri momčadi dva finalista dobit će se po regionalnom ključu.

Kraljevici  je ždrijebom određeno domaćinstvo lokalnog košarkaškog derbija.

- Najvažnije je da svi preživimo ovu utakmicu. Mi ćemo igrati sa svih 12 igrača, igrat ćemo onoliko koliko budemo mogli. Posljednji trening imali smo 1. travnja, nema tu nikakvih posebnih zahtjeva, igrat ćemo utakmicu da je odigramo. Mislim da je nezbiljno od Saveza da se prvenstvo privodi kraju na ovakav način, nadam se samo da se nitko neće ozljediti, kaže Davor Tadej, trener košarkaša Kraljevice.

Crikvenica je ove sezone jednom gostovala u Kraljevici, jedna od rijetkih utakmica što su na početku sezone odigrane bio je baš lokalni derbi i uvjerljivo je otišao na stranu gostiju, koji će ovoga puta biti jači za Sinišu Štembergera.

- Idemo odigrati utakmicu s nadom da će svi akteri biti veseli zbog povratka na teren i da će sve proteći u jednom ugodnom sportskom nadmetanju, a na kraju neka pobjedi onaj tko bude bolji, sretniji i spretniji, kaže Zoran Dragojević, trener Crikvenice.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.