Željko Sopić: Malo bi bilo nelogično da su polufinale sudili strani suci, a finale neće!

Petak, 26. travnja 2024. 20:41 Napisao/la  SC

Mogu seliti bilo koga, mislim da će to biti više intenzivirano idući tjedan, kaže Sopić

Željko Sopić: Malo bi bilo nelogično da su polufinale sudili strani suci, a finale neće!

Željko Sopić u najavi utakmice protiv Lokomotive osvrnuo se na neke pojavnosti u hrvatskom nogometu kao što su najava da će finalne utakmice kupa između Rijeke i Dinama suditi hrvatski suci:

- Možda sam krivo čitao, ali čitao sam da će utakmice Rijeke, Hajduka i Dinama suditi strani suci. Imao sam i naočale. A sada, ako sam krivo čitao ili se nešto promijenilo, to bi tako trebalo biti. Nemam tu informaciju da se razmišlja o tome. Pa polufinale je sudio strani sudac na Poljudu. Malo bi bilo nelogično da su polufinale sudili strani suci, a finale neće, no HNS će donijeti odluku koja će biti u interesu svih nas i to je to, kaže Sopić.

Medijske napise o tome da će se Marko Pjaca na ljeto vratiti u Dinamo doživio je kao najavu derbija 33. kola na Rujevici:

- Ma glupo mi je o tome pričati u jeku sezone, svatko može imati svoje želje, čestitke i pozdrave. Naravno da smo mi Pjacu doveli pod nekim određenim uvjetima, sve je to više manje poznato, mediji stavljaju svoj nos svugdje pa i u tuđe ugovore, no nema tu nikakvih problema. Marko Pjaca igrač je Rijeke koji svim srcem i dušom daje sve od sebe za klub, uostalom kao i svi drugi dečki. Što će donijeti ljeto, suludo je o tome pričati i razmišljati. Mogu seliti bilo koga, od članova prve momčadi do stožera, mislim da će to biti više intenzivirano idući tjedan nego ovaj, no sve je to legitimno, ističe Sopić.

Velikom broju igrača Rijeke u utakmici protiv Lokomotive prijete treći žuti kartoni:

- Nisam im rekao da ne smiju dobiti žuti karton radi prigovora, ali reći im to u kabini, prihvaćam sugestiju. Inače im kažem da bi bilo dobro da dobiju kartone radi prigovora, ali sada ću im reći da to nikako ne smiju napraviti, sarkastično će Sopić.

- Naravno da ću im napomenuti, ali ako imaš dva žuta kartona i iduća utakmica ti je Dinamo, ako im trener treba reći da se pripaze, onda smo stvarno u krivom sportu, porućio je Sopić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.