HAJDUK - OSIJEK Zoran Zekić: Neka Kopiću bude sretno osim kada igra protiv mene

Petak, 24. studenog 2017. 17:52 Napisao/la  SC
Zoran Zekić
Zoran Zekić


Zoran Zekić skrenuo je pažnju pred utakmicu protiv Hajduka time što je igračima zakazao trening odmah po povratku iz Splita.

Ništa ne bi bilo čudno da se momčad u Osijek ne vraća odmah nakon utakmice u Splitu, što znači da će doći u radnim jutarnjim satima:

 - Čim se vratimo iz Splita, održat ćemo trening. Bolje je tako nego da odu na spavanje pa onda dolaze na stadion. Ovako ćemo se malo razgibati nakon 8-9 sati vožnje, pa kući. Nažalost, od Osijeka do Splita zračna linija postoji samo do listopada. Nema je zimi, da ima avion, išli bismo tako, a ovako ćemo se u autobusu 'ubiti'. Ma neće im biit hladno, pa nije hladno ni zidarima i ljudima koji rade na građevini od ranog jutra, kazao je Zekić.
 
 Trener Osijeka dobro poznaje debitanta na klupi Hajduka:

- Željku Kopiću sam među prvima čestitao kad je postao trener Hajduka. Dugo se znamo. Nek mu bude sretno, naravno, osim onda kad igra protiv mene. Otkako sam ja trener na Poljudu smo odigrali jedno dobro poluvrijeme, sve ostalo je bilo za zaborav. Vrijeme je za našu pravu utakmicu. Hajduk je promijenio trenera, a znamo da svaka promjena donosi i neke nove stvari u igri. Ne smijemo im dopustiti da te njihove promjene pretvore u svoju prednost na terenu, no više bi moji igrači trebali znati što ja želim od njih i koje zahtjeve moraju ispuniti, jer smo puno dulje zajedno u odnosu na Kopića i Bijele. Mislim da je to naša prednost. Želimo pozitivan rezultat, a to bi sigurno bio bod. Što se pak tiče atmosfere i naboja na Poljudu, to bi i našoj momčadi trebao biti veliki motiv. Zar nije bolje igrati u takvom ozračju nego pred 300 gledatelja na nekim drugim stadionima? Ako se netko boji igrati pred ispunjenim tribinama, ako ga plaši ga huk i galama suparničkih navijača, onda je definitivno pogriješio profesiju, rekao je Kopić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.