Domagoj Pavičić: Kek je možda bio nešto tvrđi, Bišćan je za sada blaži

Subota, 20. listopada 2018. 12:22 Napisao/la  SC
Domagoj Pavičić (Rijeka)
Domagoj Pavičić (Rijeka)

Domagoj Pavičić u Zaprešiću je odigrao presudni potez.

U 63. minuti Darijo Ćanađija odigrao je dubinski pas, Pavičić u trku primio loptu, lakoćom pretrčao Jasmina Čelikovića i onda asistirao Antoniju Čolaku za drugi pogodak:

- Poslije tog isključenja nesvjesno smo se povukli, ali smo izdržali. Pokazali smo pravi karakter, zabili i drugi gol, te zasluženo pobijedili. A kada toliko dugo igrate s igračem manje i pobijedite, to ipak nešto vrijedi, kaže Pavičić za goal.hr.

Pavičić od utakmica protiv Sarpsborga nije odigrao potez odluke, kao da je čekao dolazak Igora Bišćana:

- Zajedno smo tek desetak dana, sigurno ćemo svi skupa uskoro izgledati još bolje. Za sada smo sretni i zadovoljni, ova pobjeda je za sve nas stigla u najbolji trenutak. Idemo korak po korak, sada smo okrenuti Hajduku, ta nam je utakmica najvažnija. S Kekom smo se poslije utakmice u Velikoj Gorici pozdravili i ništa više, kasnije se nismo više ni vidjeli. Naravno da mu u nastavku karijere želim sve najbolje. Ja ću se uvijek truditi, davati sve od sebe. Evo, u ovoj utakmici me nagradilo asistencijom, ali najvažnija je momčad. Svi smo sada izgledali dobro, uspjeli pobijediti i s tim crvenim kartonom. Ne bih volio uspoređivati trenere, jasno je da su različiti tipovi. Kek je možda bio nešto tvrđi, Bišćan je za sada blaži, ali ne bih previše pričao o tome, kaže Pavičić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.