NENAD BJELICA Vidjeli smo opet onaj Dinamo koji smo gledali prošle sezone

Utorak, 13. kolovoza 2019. 23:00 Napisao/la  SC
Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

 Nenad Bjelica imao je razloga za zadovoljstvo nakon onoga što je Dinamo pokazao (4:0) protiv Ferencvaroša u Budimpešti:

- Čestitao bih svojim dečkima na jako dobroj utakmici. Dobro smo se pripremili, pet-šest dana o njoj razmišljali. Iako smo igrali jednu prvenstvenu utakmicu, ova je utakmica bila u glavi. Znali smo što  pobjeda znači za klub, grad, hrvatski nogomet. Bacali su se dečki na glavu, vidjeli smo opet onaj Dinamo koji smo gledali prošle sezone u puno utakmica. Realno smo u dva nadmetanja bili bolja momčad i zasluženo prošli u play-off, kazao je  trener Dinama.

Arijan Ademi igrao je formacijski bliže vratima i odigrao vrhunsku utakmicu:

- Više voli tu poziciju, često  je lani igrao kad je "šestica" bio Šunjić. Ademi voli utrčavati u 16-erac, voli zabiti gol. Osim toga što je dao gol odigrao je kapetanski, bio pod velikim upitnikom, odradio samo jedan trening i odigrao ovakvu utakmicu, svaka mu čast, rekao je Bjelica.

Trener Dinama priznao je da nije mirno spavao prije uzvrata:

- Postojao je velik pritisak prije uzvrata, veliku smo odgovornost imali da odigramo hrabro, kao što smo i najavljivali. Drago mi je zbog Dinama, igrača i navijača, koji su nas bodrili na sjajan način, idemo skupa u nove pobjede, govori Bjelica.

Dinamo u play-offu igra protiv Rosenborga, koji je bez problema (3:1, 3:1) eliminirao Maribor:

- Rosenborg je jako ozbiljna, tipična skandinavska momčad, koja jako čvrst nogomet igra i ima kvalitete, opasnog cetarfora i krila. Vrlo kompaktna momčad, igrao sam protiv njihova trenera u Europi dok sam vodio Lech, on je bio u Hagesundu, znam kako razmišlja. Rosenborg je organizirana i tvrda momčad, vidjet ćemo dvije kvalitetne utakmice, nadam se da ćemo mi biti bolji, kazao je Bjelica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.