NENAD BJELICA Težak protivnik koji je ove sezone pobijedio Romu i CSKA

Ponedjeljak, 17. prosinca 2018. 17:35 Napisao/la  SC

Njima je također završilo prvenstvo i počinje im isto kao i nama pa ćemo biti u sličnoj formi, kaže trener Dinama o protivniku u Europskoj ligi

Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

Dinamo u šesnaestini finala Europske lige igra protiv Viktorije Plzen.

- Težak protivnik koji je ove sezone pobijedio Romu i CSKA. Uzeli su sedam bodova u grupnoj fazi Lige prvaka, možda nisu najatraktivniji protivnik, ali bit će to lijepo putovanje za naše navijače kojih u Češkoj očekujemo puno. Uvijek može bolje, a moglo je biti i gore. Ispali su iz Lige prvaka u Europsku ligu i zaslužuju apsolutni respekt. Malo znam o njima, imaju dosta čeških igrača. Mislim da šanse postoje, iako su oni lagani favoriti, ali mi imamo svoje šanse i vjerujem da ih možemo proći. Trebat će nam puno rada i truda u ovih dva mjeseca da bi ih uspjeli pobijediti. Imat ćemo dva mjeseca da se upoznajemo obostrano, sigurno će i oni biti pripremljeni za nas. Nemam još skauta u Češkoj, rekao je trener Dinama Nenad Bjelica za 24sata.

Dugačka zimska stanka znači da dizanej forme momčadi kreće od početka:

- Njima je također završilo prvenstvo i počinje im isto kao i nama pa ćemo biti u sličnoj formi. Ne znam puno o treneru Pavelu Vrbi, ali mogu zaključiti da je dobar trener. Nije lako u konkurenciji Jabloneca, Slavije Prag i Sparte Prag uzeti naslov. Sigurno da radi odličan posao i na tome mu treba čestitati, a nadam se da će i on nama nakon dvije utakmice čestitati na prolasku. Premalo vremena smo imali za uživanje uspjeha koje smo ostvarili. Jučer smo završili polusezonu, imali smo pakleni ritam utakmica i dečki sad imaju tri tjedna da se odmore i da shvate što su sve postigli. Na zimu baš nikoga ne planiram dovesti, ako igrači ostanu na okupu, neće biti potrebe za pojačanjima. Uvijek se može dogoditi da se na nekoj poziciji pojačamo, ali stvarno nemam nikakvih želja. Imamo na svakoj poziciji listu igrača koji su nam zanimljivi, zaključio je Bjelica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.