NENAD BJELICA

Sad se igračima gadi HNL!?

Subota, 21. rujna 2019. 23:56 Napisao/la  SC

Trener Dinama ljut nakon poraza u Varaždinu

Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

Dinamo je doživio bolan poraz u Varaždinu!

Nakon jedne od najboljih utakmica u klupskoj povijesti, doživljena je blamaža za klub takva ugleda.

Trener Nenad Bjelica vidno je bio razočaran:

- Manje ću rotirati. Prošle sezone je to odlično funkcioniralo, a sad vam se gadi HNL. Nije problem, ima mladih igrača koji će dati sve od sebe i kojima je Dinamov dres svetinja. Ne zanimaju me menadžeri, novinari, pozivi, guranja. Igrači moraju poštovati Moraju poštivati Dinamo, klub koji ih na vrijeme redovno plaća. Imaju ugovore da treniraju, a trener odlučuje kada igraju. Puno se energije troši da bi bili dobri i strpljivi. Ubuduće će biti radi, šuti, treniraj, a ja kad odlučim, onda igraš. Ne želim individualne razgovore. Mjerilo je teren, igrači se pokazuju na terenu, a  kad kažem da igraju, onda igraju, najavio je Bjelica promjene u pristupu HNL-u kojega igraju igrač koji manje ili uopće ne igraju Ligu prvaka.

- Zaslužena pobjeda Varaždina, čestitam im na tome. Nama je ovo dobar šamar da vidimo da samo s maksimalnim pristupom možemo pobjeđivati. Jednostavno nemam objašnjenje zašto nije bilo tog pristupa. Svi misle da trebaju igrati u svakoj utakmici, kad oni to misle i na poziciji na kojoj misle. Onda se svi zivkaju međusobno, pokušavaju doći do beneficija. Kod mene nema beneficija. Jedino kako mogu pokazati da zaslužuju biti tu je teren, jedino je mjerilo teren. Nekolicina njih rado igrali najveće utakmice! Svaka je utakmica velika za mene! Jako su malo danas pokazali, na ovaj način malo će ih dobiti priliku u najvećim utakmicama, zaključio je Bjelica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.